2013. április 29., hétfő

Balogh József veszélyes üzeme

Fotó: Neményi Márton /hir24
A falusi esküvő, különösen, ha másnap falunap is van, veszélyes üzem. Ezt eddig lehet, hogy nem tudtuk, de most már ezt is tudjuk. Annyira veszélyes, hogy az ember lánya könnyen összetörheti magát, ha van egy vak kutyája, és egy részeg élettársa. Elvégre egy részeg élettárs nem nagy támasz, amikor úgy átzuhan valaki egy kutyán, hogy az közben fellöki, és egyszerre töri össze az orrát,és kap agyalapi törést.

Mert agyalapja annak is van, akinek az agyi képességeiben lehet talán kételkedni. Bár általában nem a sajátját szokta eltörni az, akinek kétségeket lehet támasztani a képességeibe. Ha valaki ezen kiigazodik, akkor egészségére. Noha nem is ittam. Ellentétben Balogh József fideszes képviselővel, aki saját bevallása szerint is erősen ittasan keveredett haza a falunapról. Ez teljesen világosan kiderül abból az interjúból, amit a képviselővel az élettársát ért sérülések kapcsán készítettek. Az ügy előzménye, hogy képviselő élettársát a korábbi hírek szerint, többek között, orrtöréssel kellett kórházi kezelésben részesíteni. Ugyanebből a korszakból származik az a részinformáció, hogy az élettárs a család vak kutyáján eshetett át. Ami minden esetre furcsa esés lehetett, mivel estében önkéntelenül a fejét védi az ember. Aki esett már át vak kutyán, vagy akár egy küszöbön, az tudja, hogy ritkán érkezik az orrára. Már akkor, ha nem Rejtő Jenő írta a forgatókönyvet.

Az átesős történetből az interjú elkészültére már az élettárs kutya általi fellöketése lett. Az sérülésről pedig kiderült, hogy koponyaalapi törés. Ami nem tartozik az enyhe sérülések közé. Viszont tényleg lehet elesésből szerezni. Már akkor, ha valaki vagy olyan részeg, hogy elhullik, mint az állított gatya, vagy akkora pofont kap, hogy gyakorlatilag félájult az eséskor. Azt maga a képviselő úr állítja, hogy Terike, az élettárs is iszogatott. Vele együtt. Ahogy Szabika, a harmincegy éves gyermek, és sérülésdiagnoszta is. Ha ezt követően a történet úgy indul, hogy hazaértek a kocsival, akkor ki vezette azt a fránya autót? A vak komondor alighanem kiesik. Balogh képviselő úr tehát kezdhetne gondolkodni, ha sikerül, hogy miként mászik ki az ittas vezetésből. Miközben persze tudja, hogy a kutyán részben átesett az élettársa, részben a fellökte a nőt az eb. Szinte kár, hogy szerinte eközben aludt, és már csak ezért sem verhette meg az asszonyt.

Legfeljebb félálomban, vagy fél-öntudatban, amikor a nő matatott. Mert ezek a nők a Fidesz képviselője szerint, már csak ilyenek. Viszik a húsos tálat, miközben átesnek az őket fellökő vak komondoron, és eközben a telefonjukat csak viszik, és még matatnak is a szobában. S talán még gyereket sem szülnek eleget, ami önmagában ok lehet egy kis családon belüli erőszakra. Ezt Varga Istvántól tudjuk, még az ezt, a családon belüli erőszakot, vitató parlamenti ülésről. Igaz, ott nem volt szó arról, hogy mit kell tenni, ha a szülésre való rábeszélés nyolc napon túl gyógyul. Ahogy nem volt szó a tüneteket félrediagnosztizáló Szabikáról, és a kutyákról sem. Hacsak annyiban nem, hogy a Fideszben a kutyát sem érdekli az ilyesmi. A párt ugyanis arról tett nyilatkozatott, hogy minden erőszakot elítél, de megvárja az ügyészi vizsgálat végét. Tehát az erőszakot elítéli, az ittas vezetést nem. Merev részegen vezetni lehet, de úgy verekedni, hogy az illető kórházba kerüljön, azt nem. Selmeczi Gabriella tulajdonképpen még elítélhette volna a komondort. Kocsis Máté is kifejthette volna, hogy a szocik, illetve a DK, és különösen Gyurcsány, kevertek a kutyát megvakító adalékot a kutyatápba.

Elvégre az nem lehet, hogy az erkölcsösség mintapéldányait magába gyűjtő párt bármely tagja akkorát sózzon oda, hogy eltörje a másik orrát. Aki ettől félájultan olyan szerencsétlenül esik, hogy súlyos nyaksérülést szenvedjen. Ilyen a kormánypárt képviselőjével nem történhet. Mert akkor, ha mégis, akkor a képviselőnek minimum önként le kellene mondani a mandátumról, illetve a vizsgálatok végéig a felfüggesztését kérnie. Egy időközi választáson pedig esetleg nem átallanának azok a rémes libsik nyerni. Azok, akik olyan gyenge legények, hogy esetleg nem isznak mielőtt vezetnének. S a népességszaporulathoz sem járulnak hozzá az asszony ágyba verésével is akár. Puhányok azok, tehát alkalmatlanok. Akkor már inkább maradjon a Balogh. Az ügyészség meg hátha nem tudja kifaggatni a kutyát. Meg aztán talán az élettárs is visszavonja a pofonra vonatkozó állítást.

Mert kinek is hiányozna az akadékoskodás, ha a visszavonásra való rábeszéléstől esetleg ismét át kéne esni a kutyán. De még a dobhártyája is beszakadhat. Nem a kutyának.

De, mielőtt a kutya, vagy a komcsik kerülnének a vádlottak padjára, tényleg jó lenne egy valós ügyészi vizsgálat. S bűnösség esetén jó lenne, ha a Fidesz végre tudomásul venné, hogy a képviselői székbe csomagolt bélhulladék pont olyan agresszíven büdös, mint az árnyékszékben. Ha el is végzi olykor azt a piszkos munkát, amihez egy helybeli Döbrögi kell.

Andrew_s

2 megjegyzés:

  1. "képviselői székbe csomagolt"

    jó, nagyon jó ez a képviselői székbe csomagolt széklet asszociáció.

    jaegtoer

    VálaszTörlés