2015. szeptember 29., kedd

Elsőfokú gárdabocsánat

Annak idején egy belügyminiszter-jelleggel kellően ellátott politikai közszereplő olyasmit mondott, hogy a szélsőségesek kapnak két pofont, és haza lesznek zavarva. Annyira nem lettek, hogy bíróságilag feloszlatott szervezetük utód-torna-mozgalmai belügyi segédlettel esküdözhettek anno Hősök terén. A bíróság pedig legutóbb kimondta: egy engedélytelen röpgyűlés szétkergetéséért a rendőrség köteles elnézést kérni.

Azt követően, hogy közel tízmilliós kártérítést is kicsengetnek a 2009-ben szétzavart társulat egyes tagjainak. Talán az akkor szintén röpke őrizetbe vett Vona Gábornak is. Aki nyilván nagyon megérdemelné az esetleges kártérítést. Elvégre sokba van a cukisági kutyatáp. De ezért is elnézést kérünk. Vona Gábor természetesen egy nagyon tisztességes hazafi. Ezt bizton állíthatjuk. S elnézést kérünk. Mert hogyne lenne nagyon tisztességes hazafi, akinek párttársai nyíltan zsidóznak, és rasszizmusukat újszülötteken gyakorolják. De legalább a tanulmányok származás alapú diszkriminációja is családban, a Jobbiknál pártban marad. Tehát nagyon rendes embereknek mondhatók. Amiért is elnézést kérünk. A rendőrség nevében is elnézést kérünk. Az ország nevében is elnézést kérünk. A bíróság nevében is elnézést kérünk. Az elnézést kérésekért is elnézést kérünk. Elvégre egy betiltott szervezet betiltása elleni, nem engedélyezett rendezvény megtartását megakadályozni a legteljesebb mértékben törvénytelen. Mint ezt mától már tudhatjuk.

Ahogy már korábban megtudhattuk, hogy a közösségi gyűlöletkeltés sem gyűlöletkeltés, ha azt a szélsőjobboldal paramilitáns pszeudointelligens bandája követi el. Ahogy a 2010-es kormányváltást követően világosan megtudhattuk, hogy a TV-székház felgyújtása is olyan hazafias tett volt, amiért szétzavarni a várost feldúlni kész csőcseléket hitvány hazaárulással ért fel. A Planetáriumot megrongálók kormányzati kitüntetése még talán várat kicsit magára, de majd csak menni fog. Elvégre ugyanazon ultrák felléptek a rasszizmus és gyűlölet színpadán is. Így ez a fellépésük simán minden t visz. Tehát elnézést kérünk. Mi mást tehetnénk? Higgyünk a józan észben, a humánumban, a jogszerűségben? Ugyan már! Hát elnézést kérünk. A bíróság szerint a rendőrségnek elnézést kell kérnie. Hát kérjen is elnézést! Egy országban, ahol a gyűlöletre mindig van pénz, és a banánhámozási verseny veszteseinek körében kereslet, kérjen is elnézést. A rendőrség. Mert a rasszisták nem fognak. Hitler lágerőrei sem kértek elnézést. A mai magyar utánpótláscsapat sem fog. Így mi kérünk elnézést.

Azok nevében is elnézést kell kérni, akik asszisztáltak mindehhez. Mert ők sem fognak. Azok az ellenzéki pártok, melyek a szélsőségesekkel asztalhoz ülnek, szintén nem kérnek elnézést. Azok, akik szerint nem a szélsőséges véleményekkel kell, a humanizmus jegyében, szembeszállni, aligha fognak elnézést kérni. Azok, akik hallgatásukkal keltek a gyilkos ideológiák védelmére, szintén nem fognak elnézést kérni. A hallgatók csak akkor szólalnak meg, ha abból hasznuk származik. Ahogy a nyilas-uralom leverése után is gombamód szaporodtak az ellenállók. Utólag. Utólag Magyarországon mindig sok az ellenálló. A rendszerváltás után már MSZMP-tagok és -vezetők ellenálltak. Az ügynökök belülről bomlasztottak, a KISZ emberei egy másik idősíkon építették a szocializmust. Ez egy ilyen ország. Hát elnézést kérünk. A külföldre kimenekültek nem hazánkban született gyermekeitől is elnézést kérünk.

A média nevében is elnézést kérünk. Azon fórumok moderátorai nevében is elnézést kérünk, ahol a bírósági hír hallatán gombamód szaporodtak fel a szélsőségesek. Akik szemében a gárdisták hősök, mert tömegben képesek üvölteni. Mint a hiénák. Így, tekintettel a bíróság döntésére, elnézést kérünk. A hiénáktól. A hiénák különben sem tehetnek róla, hogy dögön élnek. Az evolúciós törvények szerint a dögöt el kell takarítani. Tehát, a hiénáktól és férgektől is elnézést kérünk.

Ha pedig már a férgektől is elnézést kértünk, akkor a paramilitánsoktól miért ne? Hát elnézést? Első fokon.

Andrew_s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése