2018. március 31., szombat

Demagógisztáni napló: A Fidesz a gyíkagyat babrálja


Az egyik, tulajdonképpen inkább bulvár, hír arról tudosított, hogy Jelen Tamás cicikkel kampányol a Fidesz választása mellett. Ami kétségtelenül a gyíkagy ösztöneire ható kampányfogás. Legalább annyira, mint az elemi gyűlöletkeltés. Amelynek termését Németh Szilárd aratta le Angyalföldön. A kormány rezsifelelőse különben valami fórumot tartott.

Az utóbbi fényét nem is a publikum emelte, mint az, amit a jelek szerint képviseltek. Mármint az a néhány, az Index képe alapján, révedt mélabúba merült jelenlévő, akik közül a legmegindultabb szószóló halálbüntetést, de legalább is az állampolgárság megvonását szerette volna kérni. Az ellenzékre. Amivel legalább demonstrálta azt, hogy a diktatúra a fejekben már elindult azon az úton, amelynek a végén a Fidesz elvakultabb hívei már Dachau magyar verzióját vizionálják. Ahol az első fogvatartottak az ellenzéket képviselték. Az persze érdekes kérdés, hogy a kormánypárt, most olyan fennen hangos hívei ugyan hol a fenében voltak annak idején. Mert a most „50+” –os hívek aligha a rendszerváltáskor születtek, szocializálódtak. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy ne azok lennének, akik annak idején jó eredménnyel végeztek a besúgók, a jelentéstevők szakképzésében. Esetleg olyanok, akik már akkor a meg nem értett zsenik rétegét képviselték. Akárcsak az örök második, felelősségpánikos miniszterelnök. A Németh-fórum látogatottságát elnézve, legalább korántsem tekinthetők a most felső-középkorosztály uralkodó többségének. Csak az uralkodó slepjének. Ahogy Németh (elmebajnok) Szilárd is.

No meg az a jelölt, aki keblek megosztásával kampányol. Megosztásával, mert a kép, amit megosztott nem a saját kreálmánya. Eredetileg valami „ELÉG” nevű, talán eredetileg spenótellenző csoport osztotta meg a közzel. Jelen Tamás, bocsánat Dr. Jelen Tamás, csak megosztotta. Azt sugallva, hogy amennyiben a Fidesz nyer most, akkor dögös lányok lesznek dögivel. 2030-ra. Ellentétben azzal képcsíkkal, amelyen néhány, egész testet fedő ruhában álló hölgy látható. Eredetileg Szaud-Arábiában, és nem ott, ahonnan a menekültek érkeznek. Közelebb ahhoz, ahol két éve Orbán Ráhel a saját anyja szerepében, és a kisebb tesvérére szabott ruhában feszített. De nem vitatom, hogy amennyiben a Németh Szilárd fórumán megjelenteket megkérdezik, akkor a bikini-felsős lányokat választanák. Meg valószínűleg nem csak ők. Az persze egy másik kérdés, hogy a lányok választanák-e az említett fórumon üldögélőket. Ahogy az is, hogy milyen lenne az ott megjelent hölgyek burkába-öltözéses szintideje, ha a Közel-Keletre látogatnának. Elfogadva azt is, hogy nem látogatnának. Mert akkor esetleg megismerik azt a kultúrát is. Akkor meg már talán nem sikerülne olyan lelkesen gyűlölni az ottaniakat. Itten.

De a bikinis lányokról azért az is eszembe jut, hogy a MKKP is igazán elszúrta azzal az ingyen sörrel. Mennyivel ütősebb lett volna egy ilyen Jelen-szerű Elég-képutánzattal ingyen lányokat is hirdetni. Annak idején a Fidesz azzal kampányolt, hogy „Halgass a szívedre!”. Mostanra a keresztényeurópás kampányban ez a szív mintha lejjebb csúszott volna. Egyeseknek ökölmagasságba. Másoknak még lejjebb. Esetleg, talán, zseben keresztül markolva meg a bátorságukat. Miközben érdekes lenne tudni a bikinis lányok véleményét is a kérdésben. De legalább Bódi Sylviét. Mert a kép eredetileg az általa szervezett modellképzőről írt tudósítást illusztrálta. Nyolc évvel ezelőtt, a ZETApress oldalán. Talán azért onnan kölcsönözve a képet, mert nem találtak olyan Balatonra járó bikinis lánycsapatot, akik önként a Fidesz kampányához adták volna az alakjukat? Bár talán volt az a pénz, amiért mégis.

Andrew_s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése