2018. március 12., hétfő

Svédországban csak a baj van a migránsokkal

Az erőlködésbe képletesen is nagyon bele lehet izzadni. Nagyjából ez mondható el arról a görcsös igyekezetről, amellyel megpróbálták egy svéd nagysága segedelmével alátámasztani Lázár elhíresült videóját. A közmédia is bemutatta azt a hölgyet, aki azért akar Svédországból az őshazába, Magyarországra jönni, mert a migránsokkal csak a baj van.

Ámde! Úgy tűnik, hogy a kormányhű propaganda leaglább úgy helybe ment a pofonért, ahogy Lázár is. De legalább nem mentek ki ehhez Bécsbe. Semjén meg amúgy is járt Svédországban. Úgyhogy teljesen rendben, és egyensúlyban van a pofátlansági gúla. A mostanság csak C.-nek rövidített, pár napja még Natalie Contessa néven ismert, svédhonból menekülő könnyen lehet, hogy okkal távozik a melegebbnek hitt éghajlatra. Kérdés, hogy milyen válasz születne arra kérdésre, hogy a borzalmas menekülthelyzetről beszámoló hölgynek akadhattak-e akár újabb beszámolnivalói is a svéd hatóságokkal? Mert a hírek szerint korábbiak voltak. Ahogy azt az Index kikotorta.

C. bűnlajstroma ezek szerint nullától erősen különböző, és megtévesztésre hajazó ügyei akár jelmezes főpróbának is tekinthetők az “üldözött fehér nő” szerepére. Az minden esetre igen sajátos médiaetikai felfogást jelenthet, hogy egy embercsoport elleni uszítás érdekében olyan informátorra támaszkodnak, akinek az információi igencsak megkérdőjelezhetőek. Nem a pettyes előélet miatt, hanem azért, mert a megismert életkörülményei nem teszik a jelek szerint teljesen életszerűvé az állításait. Ellenben kérdés, hogy vajon vádat emelnek-e ellene immár sokadszorra rágalmazásáért? Mármint akkor, ha nem sikerül hitelt érdemlően igazolni az állításait. Valószínűleg nem. Hacsak Svédországban nem. Ahol csak a baj van a migránsokkal.

A jelek szerint néhány erkölcsi gátlásokkal nem súlyosan terhelt migránssal valóban van némi probléma. Arra pedig legfeljebb csak az Orbán-csapat büszke, ha az illető Magyarországról származott Svédországba.

Andrew_s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése