2016. november 22., kedd

Gréczy túltolta Gyurcsány képét

Az uborkaszezon, illetve a média fásultságának is biztos jele lehetne az, hogy olyan híreket igyekeznek felfújni, mint Gyurcsány Ferenc közös fotója egy pornószínésznővel. A hír különös bája, hogy a fotó nem tegnap készült, amitől akár tegnap is készülhetett volna. Valamint az, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője egy cseppet mintha túltolta volna az ügyet.

A Bors különben Simony Diamond Facebook oldalára hivatkozva közölte a bombasztikus hírt a kép elkészültéről. Amint a hölgy kommentje úgy szólt, hogy „A great honor for me with the last real Prime Minister of Hungary, Ferenc Gyurcsány. I love you all”. Ami valószínűleg sokkal bántóbb lehet a jelenlegi kormánybagázsnak, mint a kép léte a DK elnökének. De hát ez van. Még akkor is, ha már szinte látom a Fidesz irányából érkező olyan reakciókat, hogy mennyivel jobb egy igazi keresztény ókonzervatív prűd miniszterelnök, akivel még véletlenül sem fényképészkedne egy pornószínésznő. Bár, azok után, amit a Fidesz egyes képviselői, tisztségviselői előadtak, bármelyik nő meggondolhatná azt a közös fényképet a kormányfővel. Elég arra gondolni, ami a családon belüli erőszak, majd a vak komondor eseteivel történt. Nem feledve azt sem, hogy amikor a DK részéről tiltakoztak a nőverő képviselő mandátuma ellen, akkor a kiszabott büntetést a Fidesz és KDNP női képviselői is megszavazták. A keresztény emberbarátság és a nők emberszámba vételének jegyében?

De nem csak ehhez képest, hanem általában sem teljesen érthető, hogy miért lenne baj, ha Gyurcsány Ferenc Simony Diamonddal egy, láthatóan egy reptéren készült közös fényképen szerepel. Valójában akkor sem lenne ezzel semmi gond, ha Gyurcsány ismerte a hölgy pénzkereső foglalkozását. Az, hogy Gréczy, szinte már rutinból beállt védekezni, az egyszerűen túlreagálása a helyzetnek. Mert azt az első reakciót, hogy a DK elnöke nem ismerte hölgyet, aligha értékelhető másként. Arról nem is beszélve, hogy a képen Gyurcsány Ferenc nem tépi a szája elé a hölgy kezét, és neki is mindkét keze látszik. Ellentétben Orbánnal, akinek protokoláris kéztartásán elég sokat kuncogott már a net világa. Találgatva, hogy vajon mit csinálhat a zsebében a kezével. Alkalmasint, mint írtam, az sem lenne nagy gond, ha Gyurcsány ismerte. Mármint a hölgyet. Ahogy Orbán esetében a közös fényképei java részénél ismeri a vele egy képen szereplőket. Jobbára a közönség is. Mégis kint vagyunk vele az összes vizekből. S na bumm, hogy egy pornószínésznő nem tekinti igazi miniszterelnöknek. Valószínűleg nagyobb baj, hogy számos tárgyalópartnere esetleg szintén nem tekinti a pávatáncost valódi partnernek. S akkor már inkább egy olyan felnőttkategóriás filmszereplő legyen a képen, aki nem is akar másnak látszani.

Andrew_s

1 megjegyzés: