2017. augusztus 1., kedd

Semjén Fo(ri)ntos Megbízatása

Semjén Zsolt nagyon fontos megbízást kapott. A kóborkutya-kilövési szakelőadó az MTI híre szerint megkapta azt a nagyon fontos megbízatást, hogy aláírjon egy újabb pénzelköltési kötelezvényt. Annak érdekében, hogy már az idén elkezdhessék a költekezést a 2021-es vadászati világkiállításra.

Forrás: Gépnarancs
Amely döntésből több következtetést is levonhatunk. Az egyik legnyilvánvalóbb az, hogy a kormány nem készül kormányváltásra. Valószínűleg abban az esetben sem, ha a választásokat elvesztenék. Noha a jelenlegi ellenzék programtalan önmarcangolását nézve... De végül is... Akár csoda is történhet. Erre az esetre is pompásak az ilyen kötelezettség-vállalások. A Fidesz és klerikális platformja ma megköti, és robbanni a következő kormány alatt fognak ezek a pénzégető megállapodások. Ki van ez találva kérem. Ha meg mégsem történik csoda, akkor addigra simán elérhetőnek tekinthetik a kritikus hangok elhallgattatását. Esetleg egy olyan marginalizálását, ami gyakorlatilag ezzel azonos. De ugyanakkor más következtetéseket is levonhatunk az ötven év után ismét megrendezendő világkiállítással kapcsolatban.

Ilyen lehet például az, hogy hazánkban már minden szép, és Orbán mindennel meg van elégedve. Talán M. Lőrinc is. Semjén Zsolt meg szinte biztosan. Mint az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke. Aki pedig nincs megelégedve az Soros-bérenc, migráns-simogató, civil, illetve hazaáruló. Ebben, vagy tetszőleges más sorrendben. Beleértve azt is, aki mélyszegénységben él. Mert Lázár is megmondta, hogy aki szegény, az nem is ér semmit. A kormánytagokkal nem is említhető egy lapon. Legfeljebb hajtóként. Úgyhogy a mindenki nyugodjon le, és vegyen egy mély lélegzetet. Valamint egyenesen örvendezzen. Mert a kereszténység hazai pártvezetője csak a kóbor kutyákat lőné ki. Természetesen csak a saját érdekükben. Egyelőre. Igaz is! Lehet, hogy csak azért koncentrált a kutyákra, mert a hazai egészségügy helyzete esetleg pótolja ezt a funkciót?

Egyébként a nemzeti Vadász Toll a jelek szerint azóta sem nagyon olvasta a Bibliát. Amelyben arról ugyan olvashatunk, hogy az állatok Isten teremtményei, de a teremtésük céljai között a szórakozás megemlítése mintha hiányozna. Ahogy, mint azt korábban is emlegettem, az állatok eredendő bűnét sem említik. Amikor Semjén nagyonkeresztény Zsolt vadászati egyletekben fényezi magát, és kikapcsolódásból lövöldöz Isten teremtményeire, akkor továbbra is kissé mintha szembe menne azzal az olvasókönyvvel, amit elvileg a saját vallása alapműveként kellene tisztelnie. Mármint akkor, ha kétségbe vonjuk: Semjén csak a hatalom iránti vallásos tiszteletet ismeri. Azért persze valószínűleg nem kell kétségek között hánykolódnunk. Az állatokat semmibe vevő Orbán-helyettes a választószállítás tervteljesítési felelőse is. Márpedig ehhez a szerephez is gyomor kell. De Semjén gyomrával, gerincével, és egyéb belsőségeivel foglalkozzon a közegészségügy.

Maradjunk az említett MTI közleménynél. Mert ebből azt is megtudhatjuk, hogy a vadászok felmagasztalása nem jár egyedül. Párhuzamosan a világkiállítással, amit addigra Orbán, a Föld és az Egek ura, majd rendeletileg Pannon-kiállításnak fog átneveztetni, megrendezik az európai lovas játékokat is. Amelyek addigra majd magyar Nemzeti Lovas Játékok lesznek. Elvégre Európa megszűnik. Illetve beleolvad Magyarországba. Orbán megválasztják a Szajna jegén császárnak, és egész a zuhanyig nagyon boldog lesz. Azért erről a kérdésről továbbra is érdekelne a lovak véleménye. Ahogy Semjénről is. Annak ellenére, hogy a lovas játékok programjáért nem ő lesz a felelős. Azért csak sikerül neki egy lovas bevonulást megejtenie.

Csak azt nem értem, hogy a Vízes VB ugrótornyát miért nem hagyták meg. Magaslesnek.

Andrew_s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése