2019. január 2., szerda

Új irodában a magyar divatdiktátum

Új év, új hírek. Vagy régiek. Esetleg újragondolva. Esetleg újragombolva. Valami ilyesmi juthat az eszünkbe arról, hogy Orbán Ráhel vonzáskörzetében divatcég van. Elvégre csak a kedves papára kell nézni. A megejtő lezserséggel ráakasztott öltönyre. Melynek nadrágzsebe valószínűleg speciális kialakítású.

Mint az az épület lehet, amely villának indult valamikor a ködös régmúltban. Amelyre mostanság legalább sok pénzt lehetett költeni. Elvégre egy állami divatcég nem költözhet akárhova. Meg különben is: egy állami cég kell, mint egy falat kenyér. Na, ilyen a Magyar Divat és Design Ügynökség, amelynek már a neve is gyanús. Miért nem „Nemzeti”? Egy nemzeti demokráciában az lenne az elvárható. Rögtön másként is hangzana. Bár lehet, hogy akkor drágább lenne? Meg a magyar divatot sem képviselné olyan vehemenciával? Ellenben nem is értem, hogy miért nem valahova a pusztába költözik? Mert a legutóbbihír szerint abba a bizonyos, egykori villába költözik. Egy olyan vezetői stábbal, amelynek a tagjai a vezér lányának ismeretségi köréből kerülnek ki. Gondolom a pelenka sikeres célba-ejtése felvételi követelmény volt.

Mert egy, a turisztika és divat környékén olyan járatos nagylánynak, mint amilyenné a saját lábunkon álló Orbán Ráhel kinőtte magát csak ilyen ismerősei lehetnek. Azért, kellő igazolással talán olyan ruhában is lehet majd járni, amelyik eltér a hivatalos elvárásoktól. Attól, amelynek kecsét már Orbán Ráhel nem hivatalos, de azért vezetőkkel megejtett bahreini útja kapcsán megcsodálhatta a nagyvilág. Rajta és az ő életének párján. Mostantól külön állami cégben tervezve. Mert a tehetség irodaházat követel magának. Csak a kerítés legyen elég magas.

Andrew_s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése