2024. február 26., hétfő

Tüntetés a LeVaTiSzaP erősítésért

Megvolt az ellenzék tüntetése. Pipa. Ennyi. A tudósítások szerint nem volt túl nagy zsúfoltság. Fanyalogjunk? Minek? Ez van. Erre futja. Valójában még csak meglepődni sincs min. Az ellenzék jó ideje egy maga teremtette kommunikációs vákumban van, és a jelek szerint jól érzi ott magát.

A beharangozó nyolc embert sorolt fel a színpadra. Ez közel másfél óra lózungot vetített előre. S ebből a szempontból szinte mindegy, hogy végül hányan, és mennyit beszéltek. A Klubrádióban elhangzott előzetesek alapján ketten is, Varjú László és Fekete-Győr András is a több éve húzódott bírósági ügyeivel gondolt foglalkozni. Amellett az alapvetően közjogi kérdés mellett, amely kérdéskörről az emberek már megszokták, hogy a fejük feletti folyamatos politikai mutyik tárgykörébe tartozik.

Az ellenzék tehát szervezett egy eleve inkább érdektelen, de lagalább hosszúnak ígért tüntetést. Érintve egy olyan témát, a pedofiliát, is, amellyel kapcsolatban nem rárepülnie kellett volna egy korábbi tüntetésre, hanem azt megelőzve, elsőként kilépni a fényre, és élére állni egy, az egész társadalmat megérintő politikai mozgalomnak.

Sebaj. Majd legközelebb. Ha lesz tényleges, és nem őfelsége ellenzékeként működő, ellenzék. Olyan, amelyik nem gyarapítani akarja a hazai legnagyobb politikai csoportot, hanem megszólítani szeretné, a LeVaTiSzaP (Le Vagytok Ti Szarva Párt) tagjait.

Andrew_s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése