2018. augusztus 22., szerda

Ráhel-mottó: Európa azé, aki teleszarja

Forrás: Nyugatifény
Az internet nagyjából felrobbant egy alapvetően bulvárhír nyomán. Bizony, bizony. Arról a bizonyos szaros pelenkáról van szó. Arról, amit Orbán Ráhel Horvátországban az út mentén dobott el. A népszerűség, izé, ismertség átka, hogy felismerték, lefotózták. Majd az internet vívmánya, hogy percek alatt vált közkinccsé.

Az ember gyereke sok szempontból a szülői ház szokásait hozza magával. Ha putrimentalitás dívik, akkor azt. Őszintén sajnálom ezt a szegény Orbán Ráhelt. Mert ezek szerint úgy nőtt fel, hogy a küszöbre szartak a szülei, majd a törlőpapírt is szertehajigálták a lakásban. Esetleg nem a lakásban, hanem a küszöb előtt. Esetleg a szomszéd küszöbe előtt. Amolyan kóborkutya-módra. Bár, a kóbor kutyák is igyekeznek elkaparni a „termést”. Ráhel a fotók szerint kísérletet sem tett az elkaparásra. Csak az eltiplézésre.

Egyébként a „putrimentalitás” kifejezésért itt és most elnézést kérek. Mindenkitől, aki tisztes szegénységben, de a minimális emberi kultúrát megtanulva nőtt fel egy putriban. Mert van ilyen. Nem is kevés. Mert a döngölt padló, a paticsfal, a petróleum-mécs, a latrina az udvaron még nem jelenti azt, hogy ne a latrinába ejtsék a gyermeki végterméket. Ha terhes a kedves mama, ha nem. Ha pedig annyira terhes neki a szemetesig sétálni, akkor a kedves papa igazán magára vállalhatja ezt a feladatot. Elvégre több olyan apukát ismer a köznapok világa, aki túlélte a gyermeke tisztába tevését. A legtöbbjüknek a keze sem száradt le ezt követően. Talán még Orbán Ráhel közlábon álló férje is túlélte volna a gyermek pelenkájának odébbvitelével járó tortúrát. Hátha. Esetleg. Esetleg még a saját lábán is meg tudta volna tenni ezt a távot. Ha már annyira büszke a kedves neje, hogy a saját lábukon állnak.

Mindamellett azért: ha erre futja, akkor erre futja. Csak ezt követően a kedves papa ne beszéljen kultúráról. Mert ezt a szintet nem kell megvédeni. Ezt ki a fene akarná elvenni? A horvátok például aligha. Lerombolni meg legfőbb ideje lenne. Hátha az orbánráheli kultúra lerombolását követően, amolyan zöldmezős beruházásként, sikerül valamit felépíteni. Ahelyett a szügyig érő szar helyett, amibe jelenleg tapicskol az országos megmondóember. Amely latrina-dágványnak az elhajított pelenka csak a csúcsa. Illetve a legalja. Nézőpont kérdése. Orbán hithű csahosai még jelképnek is értelmezhetik.

Annak jelképeként, hogy Európa azé, aki teleszarja.

Andrew_s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése