2016. július 9., szombat

Semjén: Állampolgárosítási tervbeszámoló

MTI Fotó: Balázs Attila
A kormány alighanem egy titkos, vállalatirányítási szereppel bízta meg Semjén Zsoltot. Amennyiben Állampolgár (Álpol) Impex néven esetleg új, és titkos vállalkozást alapított. A tünetek ugyanis aligha titkosak. Az export oldalán jó ideje zajlik a gazdasági exodus. Az import oldalon is rendszeresek a tervbeszámolók. S valamiért Semjéné a szerep, hogy ezeket megtarthatja.

Már a 2014-es választások előtt is kétszázezer új szavazót emlegetett, és természetesen jelen volt pár hónappal korábban a félmilliomodik állampolgári igazolvány átadásánál. Amikor a kormányzat Böjte Csabának, a félmilliomodik állampolgár fiának a hátára mászva próbált kitűnni a katyvaszból. A 2014-es rizsa olyan tervelőirányzatot tartalmazott, hogy az akkori ciklus végére legyen meg a 600 ezer állampolgársági kérelem. Az, hogy ezt honnan gondolták összetarhálni az egy más kérdés. ahogy az is, hogy a letelepedési, vagy milyen, kötvényből mennyi extraprofitra számítottak, és számítanak a mai napig. Pénzben és főben egyaránt. Valószínűleg minél többre. Úgyhogy mégis csak kellhet az az állampolgár-kereskedelmi Impex. Amely, mint tudjuk, export oldalon máris remekül teljesít.

Az import is szépen halad. Jól mutatja ezt, hogy a kezdeti sikerek nyomán felívelő népszaporítási kedvre alapozva új cél lebbent fel Pannónia ege alatt. Felpirkadva a fényes jövő felé. Idén áprilisban, a néppel könnyekig meghatódva együtt menetelő nemzeti fővadász, és sátánirtási felelős (valamint a titkos Álpol külső-belső titkos főigazgatója) immár új számot jelenthetett be. A jelenleg is zajló kormányzati ciklusban immár egy millió, igen, jól hallották, egy millió új állampolgárt ajánlott fel a nemzeti demokrácia nagyobb dicsőségére. A terv új útmutatási célszámát akkor arra alapozta, hogy áprilisig 8 és negyed százezernyi külhoni magyar kapott állampolgárságot. Mondotta ezt a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán (KMKF). Akkor. Áprilisban. S lám mit tesz a szorgos munka: most már negyed százezerrel többről beszélhetett Semjén Zsolt. Melybe beleszámíttatik az a 70 ezres sokaság, aki a diaszpórában kapott állampolgársági megállapítást. Mely megállapítással kapcsolatban bevillan egy kép: a diaszpórában ott pucsítanak a leendő állampolgárok, és Matolcsy személyesen ellenőrzi a feneküket. Annak érdekében, hogy megtalálható-e az elvárt piros folt. Akinek nincs piros foltja, s esetleg elég pénze sem, hogy vörösben lássák a fenekét, az kiesik a játékból.

Bár erről nem beszélt Semjén, és a gőzerejű honosítás céljáról is hagy mindenkit találgatni, azért egy valami nyilvánvaló. Az állampolgárok számának duzzasztásával legalább papíron mérsékelni akarhatják a kivándorlásokkal is súlyozható állampolgári létszámot. Meg azt a fogyást, amit a kivándorlás mellékhatása, a társadalmat érintő szociális abortusz-tendencia is felerősít. Amely évek óta elég nyilvánvaló tendenciaként jelentkezhet, ahogy a párválasztó korosztály távozik az országból. Akármit is beszél Semjén. Legutóbb az intézményes komplexusról is tanúbizonyságot tevő IKSZ nyári táborában. Mely szervezet inkább az azóta töröltnek tűnő örömkommandók ötletével is barátkozott. Mert egy ifjú kereszténydemokrata mindent megtesz az állampolgári tervteljesítés érdekében. Ha ügyesen sáfárkodik az idejével, akkor 2018-ig még az önerős megoldás is szóba jöhet. Az Álpol Impex mellett.

Ha itt marad az országban. Mármint az ifjú kereszténydemokrata. Arccal a közmunkaprogramok felé.

Andrew_s

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése